Baloe en Gido op reis

De reis ging goed alleen Gido begon halverwege te piepen, Baloe had er geen moeite mee en vond het denk ik wel leuk. Wij kwamen in donker aan en het nieuwe huis inspecteren. Wij kregen meteen ons favoriete eten en daarna werden wij uitgelaten in de tuin.¬† Wat een nieuwe geurtjes allemaal. De nacht ūüėä Baloe in een doos naast bed en twee keer een kleine piep gegeven, even aaien en ik sliep weer verder. Gido wilde niet in de bench en tja mee op bed en heeft de hele nacht tegen¬†het baasje aan geslapen boven op¬†het dekbed. Zo hebben we allemaal een goede nachtrust gehad.

 

De volgende dag zijn wij naar de dierenwinkel geweest, Gido zijn tuigje was te groot,  die kan pas volgend jaar om. In de dierenwinkel was het feest, wat een lekkere geurtjes allemaal. O jee gratis nageltjes knippen en wij zijn aan de beurt. Baloe werd ontdaan van zijn scherpe nageltjes en Gido vond dat maar niks. Trots met een nieuw tuigje weer op naar huis. Zo nu lekker spelen, eten, slapen, spelen, wandelen en dan de nacht in. Kijken wat we daar weer beleven de tweede nacht bij onze nieuwe baasjes. Tot het volgende avontuur.  

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023