Baloe en Gido

Baloe en Gido, bijna een week bij onze nieuwe baasjes. Het is wel even wennen, nieuwe geurtjes en geluiden. Wij vermaken ons geweldig en worden goed verwend. Op schoot zitten of lekker tegen onze baasjes aan liggen. Er is een grote tuin waar wij van harte kunnen spelen en af en toe een plasje doen. Wanneer wij een plas doen in de tuin en niet in huis dan worden we beloond met een brokje. Wanneer wij worden uitgelaten moeten wij tuigje en halsband om en dan is het leuk om te plagen. Heerlijk lang wandelen en komen allemaal andere honden tegen, van groot tot klein. De baasjes van die honden willen ons aaien en blijven even praten. Wel leuk al die aandacht, wanneer ik (Baloe) moe wordt dan ga ik lekker op mijn kont zitten en kijk ik het baasje aan en ja hoor hij tilt me dan op. Verder spelen wij heel veel maar kunnen ook heerlijk lang slapen. Kom je  weer terug om onze verhalen te lezen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023