Bezoek dierenarts

Spannend vandaag waar brengen ze ons nu weer naartoe in de auto. wanneer de auto stop staan wij voor een groot wit gebouw dat er niet uitziet als de dierenwinkel die wij al kennen. Toen wij de deur doorgaan komen we in een ruimte met allemaal luchtjes van andere dieren. Een aardige jongeman achter de balie schrijft allemaal dingen op en wij moeten op een groen plaat staan. 7,5 kilo hoor ik en 3,5 kg. zo zwaar zijn wij al. Daarna lopen we verder naar een ruimte met allemaal stoelen. Daar gaat een deur open en een jonge dame in een witte jas komt naar ons toe. O jee dit ken ik ergens van. Wij mogen om de beurt op een hoge tafel zitten en au dat is niet leuk, ze prikken een naald in mij en zie wat roods in een buisje lopen. En toen voelde ik haar handen overal aan me zitten. Nou ja, waar is dat nu weer goed voor. Ze was erg tevreden zag ik en ik kreeg een paar lekkere brokjes. Zo nu is Baloe aan de beurt en ook die kreeg de zelfde behandeling.  Ik hoorde ze praten dat het afnemen van bloed een indicatie is voor de juiste hoeveelheid entstoffen. Eindelijk konden wij weer naar buiten en de auto weer in, benieuwd waar de reis nu weer naar toe gaat. Toen de auto weer stil stond herkende ik het huis waar wij wonen. Eenmaal weer op de bank gesprongen kregen wij weer een lekker brokje en was het bezoek aan de dierenarts weer snel vergeten. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023