Helemaal thuis

Wij hebben weer heel veel beleefd. Na het bezoek aan de dierenarts waren onze baasjes blij, Gido had voldoende entstof en hoefde geen prikje. Ik ben nog maar net op de wereld en de eerste enting gekregen een prikje die ik niet eens voelde, stoer he. Wij slapen nu niet meer boven maar heerlijk beneden. Ik slaap in de bench en Gido op de bank, als ik groot ben mag ik daar ook op slapen. Eerst even zindelijk worden zegt het baasje. Na iedere keer dat wij wat gegeten hebben gaan we lekker spelen in de grote tuin en na iedere plas krijg ik een beloning. Gido wil niet in de tuin wat doen en moet eerst een eindje lopen met het baasje waar hij zijn behoefte wil doen. Af en toe loop ik met hem mee, maar de afgelopen dagen was het zo koud dat ik binnen mocht blijven. brrrrrr wat koud en dat witte spul op de grond. Mijn baasje heeft er foto's gemaakt. 

En wat leuk er is een konijn in de tuin, net zo zwart als Gido. Lekker blaffen tegen hem maar hij zegt niets terug. Ieder dag loop ik er even naar toe wanneer hij te eten krijgt. Er is zo veel te beleven in de tuin, lekker aan ruiken en proeven. Wat kun je daar heerlijk rennen achter Gido aan, door de modder maar ja dat is wel hard nu en koud. Na het spelen weer snel naar binnen op de warme bank. Nu ga ik weer slapen en kom je weer terug om mijn volgend verhaaltje te lezen? 

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023