Bezoek aan de dierenwinkel

Baloe en Gido op reis

Wij gaan weer op reis, als het maar niet weer naar de dierenarts is. O nee wij gaan de andere kant op. Zo te zien gaan we naar de dierenwinkel weer. Gido moet nog steeds wennen aan de autorijden, wat kan hij piepen af en toe. Ik vind het wel leuk in de auto, ik kan net op de weg kijken. Zie je wel we stoppen bij de dierenwinkel, die herken ik nog van de vorige keer. Ik hoor dat ik een nieuw tuigje krijg. Kijk daar is weer die aardige vrouw die zo aardig tegen ons doet.  Wat ruikt het hier heerlijk in de winkel, ik mag overal aan snuffelen. Ik krijg nu een tuigje i.p.v. een halsbandje, nu krijg ik net zo'n tuigje als Gido. Stoer loop ik door de winkel te showen en ik krijg ook nog een rollijn. Vanmiddag maar eens uitproberen tijdens de wandeling. Ik zie dan mijn baasje ook veel eten inkoopt en van alles wat. Heerlijk versvlees van alles wat behalve wat op twee poten loopt. Wij krijgen twee keer per dag versvlees  en tegen de avond brokken. Iedereen zegt dat onze vacht zo mooi glimt .  Ooooo wat zie ik daar Gido poept in de winkel o jee, maar niets aan de hand zegt de aardige vrouw, gebeurd hier regelmatig. Vanwege onze voeding maken wij mooi drollen makkelijk op te pakken in een rood zakje. Nu maar snel weer naar de auto en op naar huis met nieuwe dingetjes. 

Wandelen met mijn nieuwe tuigje

Baloe nieuw tuigje

Stoer hoor, wandelen met mijn nieuwe tuigje. Ik kan nu veel verder van mijn baasje af lopen en heerlijk overal aan snuffelen. Nu kan ik net als Gido lekker rennen, ik mag buiten de tuin niet zonder tuigje en aangelijnd lopen. Maar dit is al veeeeeel beter dan mijn halsbandje en korte lijn. Wandelen vind ik erg leuk, vooral als ik net geslapen hebt dan zit ik vol energie. Soms lopen we een keer later op de dag dan ben ik al een beetje moe en dan ga ik tegen de benen opspringen van mijn baasje. de pakt me dan op en laat ik me lekker in de armen zakken. Lekker hoog en warm, slim hé van mij, soms doe ik net alsof. Gido is onvermoeibaar en loopt maar door. Wandelen is nu veel leuker met een tuigje dan een halsbandje met een korte lijn. Ik ga nog veel meer beleven kom je weer een keer terug om mijn volgende verhaaltje te lezen.. Tot de volgende keer. o ja er staan weer nieuwe foto's van ons op het fotoalbum

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023