Stormachtige week

Weer heel wat geleerd deze week, harde wind, koud, wandelen is niet altijd leuk en het kantoor van onze baasjes. Wandelen is altijd leuk telkens weer niet dingen ontdekken. Maar deze week is wandelen helemaaaaaaaaaal niet leuk. Na een paar minuten waaien onze oren er bijna vanaf. Koud koud o wat koud, maar ik heb eerder al iets geleerd. Wanneer ik tegen de benen van mijn baasjes opspring word ik meteen opgepakt en komt er een warme handschoen om mij heen. Gido heeft minder veel last van de koude wind en trippelt vrolijk verder. Wandelen in deze kou en harde wind is niet leuk, snel even een plasje doen en dan weer snel terug naar de warme kamer. 

Mijn baasjes vinden het ook niet leuk ze lopen al wat sneller en korter. In onze tuin is het goed plassen en poepen met deze kou. Snel even naar buiten en dan de warmte weer opzoeken. Wanneer mijn baasje in het kantoor zit gaan wij heb lekker plagen. Het kunstje tegen de benen opspringen werkt hier ook. Soms doen we dat alle twee tegelijk en dan krijgen we toch een aandacht. Laatst was het kennelijk wat lastig en werden wij op een stoel gezet. Ja ja zo makkelijk kom je niet van ons af, we gooien de blaf in de strijd en ja het baasje gaat met ons spelen. Veel beter voor hem om alleen maar stil op een stoel te zitten. Gido heeft een nieuw plekje gevonden, boven op de bensch waar een kussen op ligt, overdag zie ik hem vaak op de leuning van de stoel liggen zo kan hij alles overzien. Maar onze favoriete plekjes is toch op schoot bij onze baasjes. Dan worden wij de hele tijd geknuffeld, dat moet ook want wij zijn de knuffelmopsen. Nu ga ik weer stoppen en volgende keer vertellen wij meer wat wij hebben beleefd. dikke knuffel van Baloe en Gido. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023