Wereldreis gemaakt

1 april Paaszondag, onze baasjes hebben bedacht om met ons naar oma Harlingen te gaan. Daar is Gido en ik nog nooit geweest dus dat is best wel spannend. Eerst hebben wij heerlijk gewandeld en toen we terug liepen zag ik dat de benchs al in de auto stond. Gido vindt autorijden nog steeds niet leuk en piept de hele reis. Ik vind het juist wel leuk lekker naar buiten kijken. Het duurt wel erg lang de reis en Gido heeft het nu wel helemaal gehad. Eindelijk stopt de auto en worden wij eruit gehaald, heerlijk wat een nieuwe geurtjes allemaal. Wij lopen eerst een stukje en plassen dan tegen nieuwe struikjes die we nog niet kennen. 

Dan lopen wij een groot gebouw binnen waar de deuren vanzelf opengaan. Wij zien allemaal oudere mensen in de gang en snuffelen overal. Een deur gaat open en wie zijn wij daar staan, die kennen wij wel. Oma Harlingen was een paar weken geleden bij ons geweest. Wij rennen de kamer in en alles onderzoeken. Wij zagen een grote witte beer en die was voor mij. Hij is wel een stuk groter maar lekker zacht en ruikt ook zo lekker. Maar o jee dat mocht niet, hij werd afgepakt. Oma Harlingen pakte twee ander knuffels, een beertje en een paashaas. Omdat het Pasen is pakte ik de gele paashaas en Gido had ook de voorkeur voor de paashaas. 

Ik was na het spelen en de lange reis best wel moe en kroop in de armen van ons baasje. Gido ging aan de voeten liggen en hij snurkte erover. Na een tijdje kregen wij ons eten, mmm zelfde als thuis hebben ze zeker meegenomen. O jee wij krijgen nu de tuigjes weer om, gaan we nu al weer terug. Gido en ik gaan niet naar de auto dus lekker wandelen. Na een tijdje weer terug naar het grote gebouw en wonderlijk hoor dat de deuren voor je opengaan. Lekker rennen in de gang en weer terug naar oma Harlingen. Nog even spelen met de Paashaas en toen gingen wij weer naar de auto. Gido moet er niet veel van hebben. Hij was blij dat wij weer op eigen terrein waren.

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023