Even bijkletsen

Even bijkletsen, ik heb wel een paar nieuwtjes. Samen met Gido maken we wat mee. Onze tuin die is toch leuk. Ik heb het graven ontdekt en dat vinden mijn baasjes niet zo leuk. De grond is lekker zacht en kan dan heel diep graven. Je komt van alles tegen, van wortels tot allerlei vreemde beestjes. Wanneer het wat geregend heeft vinden ze me niet meer zo leuk, mijn zwarte pootjes worden dan meteen schoon gemaakt en mijn snuit moddervrij gemaakt. En wat wij ook doen is alles proeven in de tuin, verse blaadjes, viooltjes en takjes die uit de grote boom vallen. Af en toe komt er een grote groene kikker in de tuin, dat is eng een glibberding. 

Heerlijk zonnen in de ochtendzon, wanneer het te warm wordt dan zoeken we de schaduw op en lekker luieren. Onze tuin heeft veel leuke plekjes en de hele dag zingen de vogels voor ons. Bij warme dagen lopen wij alleen in de ochtend en de avond een blokje om. De baasjes vinden het zeker te warm overdag. In onze tuin maken wij dan een racebaan van heerlijk Gido plagen die dan achter mij aanrent. En ik ben lekker sneller dan Gido ik heb een racepad aangelegd tussen de struiken en planten. Dit doen wij alleen als het niet warm is, heerlijk ravotten met Gido. Vandaag werden wij in de auto gezet, waar dat nu weer naar toe gaat. 

Gido vindt het nog steeds niet leuk in de auto, bij klikt als een aapje. Gelukkig was het maar een kort ritje. De dierenwinkel en dat is altijd leuk. Heerlijke geurtjes en aardige mensen. Wat zie ik daar daar komt Nicole mm dan moet er weer wat gebeuren en ja hoor ik zie de nagelknipper en dat is niet leuk. Ik ga lekker tegenspartelen maar ook deze keer gaat het gewoon weer gebeuren. Toen Gido aan de beurt maar die vond dat ook niet leuk , toen wij klaar waren voelde het toch wel weer beter. Mijn scherpe nageltjes waren weer geknipt. Ik kreeg ook een nieuw tuigje zo snel groei ik , wij krijgen iedere dag heerlijk vers vlees en in de namiddag de brokken. Zo ben je weer even bijgekletst.

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023