Het bos

Wij gaan naar het bos, heerlijk rennen en nieuwe geurtjes ruiken.  Onze baasjes hebben wat nieuws gekocht, wij hoeven niet meer in de bench. Gido kon er maar niet aan wennen als wij met de auto gingen rijden. Wij mogen nu op de achterbank en dat is veel leuker. Gido blaft nu bijna niet meer en vindt dit wel leuk denk ik. Ik vind het leuker om niet meer in de bench te zitten, lekker op de achterbank. Wij zitten net als de baasjes vast in de veiligheidsriemen. Een korte riem aan ons tuigje welke vastzit in de gordelhouder. Een heerlijk koel kleed, dat zal wel voor bescherming zijn van de bekleding. Zo is autorijden weer leuker.

Wij worden steeds verwend met nieuwe speeltjes, deze zijn erg leuk daar kunnen wij samen lekker aan trekken en als Gido niet meer wil spelen ga ik naar de baasjes toe en die vinden het net zo leuk dan ik. De baasjes hebben wat gekocht voor ons tegen die gemene beestjes teken en vlooien. Dat ruikt nog lekker ook en ik krijg er een zacht vacht van. Die gemene beestjes willen wij niet in onze vacht hebben. STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie Anti-Vlo & Teek. Het groene alternatief tegen vlooien en teken bij huisdieren. 100% natuurlijke druppels. Wij willen geen chemisch troep op en in ons lijf. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023