Zomersheet

Baloe mopshond

Wat een warmte, de schaduw maar opzoeken en wij gaan nu maar twee keer per dag wandelen. Vroeg in de ochtend en laat op de avond. Overdag veel slapen en op de stenen vloer verkoeling opzoeken. Gido is erg verkouden geworden en hoest en proest als een oude bootwerker. Ik heb er ook last van gehad, maar blijft bij een fikse snotneus. Hebben we dat ook weer beleeft, maar leuk was het niet. Onze baasjes zorgden goed voor ons en we werden extra vertroeteld. Wij hebben zelfs nieuwe speeltjes gekregen en die piepen goed snel weer kapotbijten al dat lawaai.

Wat lag daar nu op de grond, dat is een groot knuffelbeest. Deze moesten we grondig inspecteren. We hebben er maar een paar dagen plezier van kunnen beleven. Opeens kwam er allemaal witte plukken uit het knuffelbeest en dat smaakte helemaal niet lekker. Mijn baasje zag dat en haalde het uit mijn bekje en weg wat het knuffelbeest. Na grondig zoeken was hij toch echt verdwenen. Gelukkig is zijn er genoeg speeltjes te vinden in ons huis waar wij mee kunnen spelen. Vooral als we een nieuw kauwbot krijgen dan is het altijd feest. 

Wil je onze foto's en filmpjes ook zien van afgelopen maand kijk dan maar op:  album: Baloe en Gido en video

Kom je volgende maand weer terug om onze belevenissen weer te lezen?

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023