Herfstuitjes

Herfst, heerlijk wandelen in het bos. Rennen door de gevallen bladeren en wat ruikt alles lekker. Onze baasjes hebben het druk met fotograferen van paddenstoelen. Misschien dat wij daardoor zo vaak naar de bossen gaan. Gido was ontsnapt in het bos, baasje wilde een foto maken van een paddenstoel maar de riem had hij niet goed vast. Gido zette het op het lopen en baasje roepen en er achter aan. Was een leuk gezicht, Gido achterom kijken en dacht ik ga lekker de boel verkennen. Uiteindelijk werd Gido ingehaald en was de riem weer in de hand van ons baasje. Wij zijn ook een keer bij een groot meer geweest, dat was leuk lekker met onze poten in het water. Wij treffen het wel, dat onze baasjes van wandelen houden. De foto's van de paddenstoelen staan op de website natuur-afbeeldingen.nl wij hebben ze allemaal al gezien. Zo dat was het weer en tot de volgende keer.

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023