Baloe 1 jaar

Herst, veel wandelen in het bos. Deze maand is er niet zo veel gebeurd, veel wandelen met Gido en de baasjes. In het bos regelmatig stilstaan wat het baasje maakt foto's van alle paddenstoelen die er maar te vinden zijn. Zitten hele mooie bij en er zijn een paar die toch stinken. Nee dat vind ik niet lekker. Heerlijk door de bladeren rennen en Gido plagen. Wij zijn ook weer naar de dierenwinkel geweest en kregen daar toch wat lekkers. Een groot bot met vlees erop, uren kunnen we lekker er op kluiven. Gido heeft ook een kluif maar wil steeds die van mij hebben. Dan maken wij ruzie en dan halen de baasjes ons weer uit elkaar. Maar verder zijn wij wel heel lief, elke avond op de bank tegen het baasje aan liggen. Af en toe tv kijken en lekker blaffen als we hondjes zien op de tv. Gido is binnenkort ook jarig dan wordt hij twee jaar. De volgende keer laat ik jullie onze nieuwe speeltjes zien. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023