December 2018

Baloe in de sneeuw
Baloe in de sneeuw

Sneeuw in december, ik kan mij de sneeuw nog wel herinneren. In februari 2018 lag er ook van dat witte spul op de grond. Koud aan de pootjes, maar wel erg leuk. Wij hebben ook in de maand december veel gewandeld in het bos. Heerlijk ruikt het daar alleen de herfstbladeren krijgen nu een ander geur en kleur. Deze maand wij wij ook weer verwend met nieuwe speeltjes en wat is er niet leuker dan een speeltje afpakken. Ik ben al een beetje langer dan mijn vriendje Gido, dat is wel gemakkelijk met stoeien. Laatst had ik een lekkere kluit en wat doet Gido wil hij die van mij, terwijl hij zelf ook een heeft. Die laat ik echt net van mij afpakken en kregen toch ruzie. Toen greep het baasje in en pakte onze kluiven af, mmmm dat was ook niet de bedoeling. Baasje keek wel erg boos. Maar ja even wachten en dan het baasje weer aankruipen. Zo kregen wij de kluiven weer snel terug. O ja dan al die knallen buiten, die heb je vast wel gehoord. Wij blaffen, maar dat hielp niet het ging gewoon door.  Op de laatst dag van dit jaar was me daar toch een herrie, blaffen hielp toch niet dus maar lekker slapen tegen de baasjes aan. Zo was dit jaar ook weer om, kijken wat het nieuwe jaar ons brengt. Kom je nog een keer terug om het volgende verhaal te lezen en de foto's te bekijken?

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023