Januari 2019

Deze maand hebben wij de sneeuw ontdekt, koude pootjes en veel pret. Wat is dan de wereld wit. Wat niet zo fijn was dat de fietspaden en de wegen gestrooid waren met prikspul aan de pootjes. Snel oversteken en dan weer in de sneeuw lopen. Binnen is het dan lekker warm en ik (Baloe) heb een nieuw plekje gevonden, op de rugleuning van de bank. Van daaruit kan ik alles in de gaten houden wat er buiten afspeelt en wanneer er wandelaars zijn met honden dan kan ik heerlijk blaffen. En weet je wat ook leuk is tv kijken, vooral tekenfilms want die zijn grappig. Weet je wat ook zo leuk is af en toe komt Nora langs die wil altijd met mij spelen. Gido zoek dan de rust op. Lekker rennen en gek doen met Nora. 

Zo dat was het we weer voor deze keer, kom je volgende maand weer meelezen wat wij dan hebben beleefd.

Heb je de foto's al gezien van Baloe en Gido  Tot de volgende keer, Baloe en Gido.

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023