Mei 2019

Baloe in het bos

De baasjes kunnen weer lopen en dan is het weer tijd om het bos te verkennen. Heerlijk weer om daar te zijn, allemaal lekkere geurtjes en graven in het zand. Zo jammer dat Gido er niet meer bij kan zijn, want samen spelen in het bos was zo leuk.  Ik ben ook in de wasmachine geweest bij de dierenwinkel Talsma Pats en Co, daar werd ik gewassen door Nicole. Ik werd opgetild in de machine en de sproeier met warm water en zeep ging over mij heen. Toen naspoelen en drogen met warme lucht. Veel losse haren liet ik daar achter en wat lekker fris weer. Als beloning kreeg ik lekkere koekjes weer een nieuwe ervaring en een tas vol lekkers weer naar huis. Ik ben ook weer op bezoek geweest bij Oma in Harlingen.

 

Op de achterbank van de auto een lange rit en dat was leuk, lekker naar buiten kijken en blaffen naar die grote wit met zwarte beesten in de wei. Bij oma waren de beren nog waar ik mee mocht spelen. Op de terugweg gingen wij naar de zee, lekker uitwaaien en op de zeedijk lopen. Er zijn weer nieuwe foto's toegevoegd aan mijn album, heb je ze al gezien?  Fotoalbum Baloe 

 

Dit was het weer kom je volgende maand weer lezen, knuffel van Baloe.

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023