Juni 2019

Alweer juni, wat gaat de tijd toch snel, heerlijk de zomer is aangebroken en gelukkig niet al te warm. Dat vind ik niet lekker. Er zijn een paar hete dagen geweest en dan kom ik overdag de deur niet uit. Lekker koel op de stenenvloer liggen en veel water drinken. Maar ja van al dat drinken moet je wel weer veel plassen. Dan hup snel de tuin in plasje doen en dan weer snel naar binnen. Baasje laat me door de week meestal uit rond 6 uur in de ochtend dan is het nog niet warm. Gelukkig waren het maar een paar dagen. Wanneer de temperatuur goed is gaan wij naar het bos, heerlijk snuffelen en sprinten in het mulle zand. Af en toe graven en dan zit ik helemaal onder het zand.

 

Ik moest ook weer een keer mee naar de dierenwinkel en ja hoor daar was Nicole weer. Ik had het kunnen weten, mijn nagels waren weer wat te lang. Na de eerste genipt te hebben, ging ik schreeuwen en dat hielp. Ze kwam met een ander apparaat aan en dat kriebelde, een soort schuur/ slijpmachine. MMM dat is ook niet leuk dus dacht ik ik ga haar proberen te bijten, maar ja daar kreeg ik de kans niet voor en moest ik er aan geloven. Achteraf viel het best wel mee, beter dan knippen, als beloning kreeg ik lekkere koekjes en van het baasje een nieuwe knuffel. Dit keer was het een aapje en wat rook die lekker. Iedere keer sleep ik hem overal mee en als ik ga slapen is hij altijd bij mij. Het wandelen in de buurt begint nu wat te wennen alhoewel er een paar grote honden zijn die ik niet leuk vind. Gelukkig kom ik ze niet vaak tegen en begroet de kleine hondjes die wel aardig zijn. Het nadeel van het wandelen in het bos en lange gras zijn de teken. Na iedere wandeling word ik grondig nagekeken op teken en af en toe vinden ze er een.  Soms zit er al eentje vast en dan komt er een oranje apparaat en maakt de teek dan los. Ik zag dat mijn baasje er ook al eentje op haar been had zitten. Vervelende beestjes brrrrr. Oke dit waren weer de hoogtepunten van juni en dan zeg ik tot de volgde keer maar weer, dan heb ik vast wel weer wat te vertellen. Een poot en knuffel van Baloe.

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023