Juli - aug 2019

Juli en augustus was erg rustig, veel wandelen met de baasjes in het bos en verder koel houden was wel warm af en toe. Ochtends vroeg eruit en dan lekker binnen blijven tijdens de heetste dagen, poe he 38 graden is wel erg heet. Heerlijk binnen op de koele plavuizen is het wel uit te houden en de ventilatoren draaiden overuren. Voor de baasjes was het zelfs te warm. Nee dat de aankomende herfst, ik kan er nu al van genieten de harde wind en regen. Heerlijk rennen door de plassen en de herfstbladeren.  En ik heb een nieuwe kussen gekregen, maar het beste plekje is toch de bank, lekker tegen het baasje aan liggen. 

Ik mis nog steeds mijn speelkameraadje Gido, ik hoor de baasjes wel eens zeggen, "misschien moet Baloe een speelkameraadje" dat zou leuk zijn. Nu heb ik Aapie, die zit meestal op de bank en sleep ik overal mee naar toe. Soms springt ie op mijn rug en dan mag hij een rondje mee door de kamer. Op naar september kijken wat deze maand weer brengt, kom je dan weer teug om mijn nieuwe verhalen te lezen? 

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023