Sep 2019

Het is al weer september, wat gaat te tijd toch weer snel. De blaadjes vallen van de bomen en het bos is mijn speeltuin. Wel een paar keer per week gaan wij daarnaar toe. Heerlijk rennen en snuffelen aan de bomen, mijn baasje is druk met paddenstoelen aan het fotograferen. 

Ik mag aan tafel zitten bij het ontbijt en dat is leuk. Wat niet leuk is dat is de dierenarts. Deze maand wel twee keer. Was tijd voor een inenting en dat was niet vervelend. Wat niet leuk was dat was het knippen van mijn nagels. Auw, en ik zag rood spul uit mijn nagel komen. De dierenarts pakte een poeder en deed dat op de nagel. Maar ik had de dierenarts ook bekrabt met mijn duimnagel die erg scherp was, zo hadden we samen een bloedende wond.  

De tweede keer was niet leuk maar ja ik had een zeer oog. Het traande veel en kon het niet openhouden. Hup in de auto en op naar de dierenarts, wij konden meteen komen. Gelukkig was het niet ernstig, een zalfje en tabletten kregen we mee. Voordat ik weg kon kreeg ik nog wel een prikje in mijn vel. Dat was tegen de pijn en ja dat werkte. Na twee dagen was het weer over. Was een kleine beschadiging, baasje dacht aan een prik van een vlieg of een scherpe grasspriet. Omdat ik zo zielig was kreeg ik een nieuw speeltje, een dino en die is toch leuk. Tot de volgende keer

Baloe en Dino

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023