Oktober 2019

Dino mijn nieuwe vriend en leuk dat hij is. Ik neem het overal mee naartoe, van de bank naar de keuken en ik laat het ook af en toe de tuin zien. Hij slaap ieder nacht bij me en ja mijn andere twee vriendjes liggen er dan ook bij zo ben ik nooit alleen. Ik ben ook weer bij de dierenarts geweest, ik had iets in mijn oog gekregen. Gelukkig viel het mee twee dagen een zalfje in het oog en hij was weer als nieuw. Ik denk dat een scherp grasje de boosdoener was. Ik kreeg ook een prikje tegen de pijn en ja ik was ook meteen aan de beurt voor mijn inentingen. Verder deze maand heel vaak naar het bos toe en daar heerlijk wandelen. De warmte is over en dan kan ik heerlijk rennen in het bos zonder het warm te krijgen. Soms maken we wel hele langen wandelingen want mijn baasje is op zoek naar paddenstoelen en die zet hij dan op de foto. Verder speel ik veel en lekker rennen en blaffen in de tuin. Wanneer ik andere honden aan de overkant van de sloot zien ga ik lekker hard blaffen en dat vinden de baasjes niet altijd leuk.  Dan moet ik naar binnen en spring op de bank voor het raam en ga dan lekker verder met blaffen tot dat de hond uit het zicht is. De leukste tijd is na het eten wanneer de baasjes op de bank zitten ga ik heerlijk tegen ze aan kruipen en dan is het verwentijd. Alleen als de televisie aan staat en er komen dieren in beeld dan spring ik overeind en g o p mijn achterste poten staan en blaffen. Jammer dat ik ze niet kan pakken, de kast is te hoog. Leuk joh tv kijken maar boze mannen op tv is niet leuk dan ga ik grommen en nog harder blaffen. Soms pakt mijn baasje een apparaat en dat zie ik ander beelden en dan ga ik maar weer op de bank tegen hem aan liggen. Een raar apparaat en dat noemen ze een tv. Zo dat waren de hoogte punten weer van deze maand en kijken wat wij weer gaan beleven in november. Leuk dat je mijn verhaal leest en misschien tot een volgende keer.  Vergeet je niet mijn nieuwe foto's en video te bekijken? Baloe de mopshond.

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023