November 2019

Baloe met nieuwe tuigje

Nieuw tuigje voor Baloe, aangeschaft bij Nicole van Pets en Co in Drachten. Super trots met het nieuwe tuigje, zitten pelikanen op super hip. Het is nu volop herfst en dat is veel wandelen in het bos. Geen nare teken meer en heerlijk door de afgevallen bladeren rennen. Wij gaan wel een paar keer per week de bossen in bij Beetsterzwaag. Heerlijke lange wandelingen van soms wel 2 uur en moe? nee hoor het is zo leuk daar. De paddenstoelen worden wel wat minder dus staan wij niet zo vaak stil op foto's te maken. Baasje heeft dan wat meer tijd voor mij en gaan lekker gek doen. Samen rennen en dan even stoppen voor een koekje. JA heerlijk is dat wandelen in de bossen. Na de wandeling is het heerlijk uitrusten op de bank en snuffelen aan mijn vriend Dino. 

Dat heb je al kunnen lezen in mijn vorig verhaal. Ik heb ook weer nieuwe foto's heb je die al gezien? Kom je volgende maand weer kijken naar mijn nieuwe foto's en verhaal, Dan heb ik een verrassing voor jullie maar dat vertel ik je de volgende keer. Alvast fijne feestdagen en tot in het nieuwe jaar, Poot van Baloe de Mopshond.

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023