December 2019

baloe nieuw tuigje

December maand van de cadeautjes, zo heb ik ook een geweldige cadeautje gekregen. Op een dag moest ik mee naar de dierenwinkel van Nicole. Daar was ik niet zo blij mee want daar worden mijn nagels geknipt en dat vind ik echt niet leuk. Maar deze keer hoefde dat niet, er werd eten voor mij gekocht. Een mand vol vleesworsten en kouwstaafjes. Ik zag dat Nicole naar ons toekwam en zij smoesden met de baasjes, ik dacht o nee he toch nagels knippen. Maar dat was het gelukkig niet. Was toch wel nieuwsgierig geworden, maar ja op naar huis. Mijn baasjes gingen met mij wel een paar keer per week naar het bos heerlijke lange wandelingen maken. Op een zaterdag dacht ik he ze gaan zonder mij weg, wat gebeurd hier. Na een tijd gewacht te hebben hoorde ik de auto al. De deur ging open en wat kwam daar om de hoek aanlopen. Een mops hij leek wel op Gido maar ook weer niet. 

Ze hadden een zwarte mops meegebracht en die noemde ze Apie en liep meteen door de kamer en kwam naar mij toe. Snuffelen en kijken, he het is ook een reu. Die is leuk en is volgens mij wel aardig. Na een half uurtje gingen wij naar buiten en naar de auto. Ik dacht die nieuwe brengen we weer terug, maar nee wij gingen richting bos waar wij altijd wandelen. Dit is leuk met een vriendje het bos verkennen. Wat was dat leuk samen rennen op de zandpaden. Na een lange wandeling weer richting auto en de nieuwe weer wegbrengen, nee wij reden weer naar huis. Zal hij dan toch wat langer blijven. Ik zal wel dat de bench in de kamer stond en die was volgens mij niet voor mij bedoeld. Dat was ook zo, toen het slaaptijd was geworden ging Apie in de bench en ik op de bank mijn vertrouwde plekje lekker in de kussens.  Apie vond het niet leuk in de bench hij protesteerde en begon te piepen. Dat heeft drie nachten geduurd en toen..... ja Apie had gewonnen hij mocht bij mij op de bank slapen. Dat was leuk niet mee alleen slapen op de bank. Nixx aan de hand baasjes Apie is lief en de bank is nu zijn nieuwe slaapplek geworden. Apie mag eerst een paar weken bij ons logeren, hij is in maart 2019 geboren. Apie heeft een wat langere neus en iets langer haar en vol energie. IK heb weer een vriendje erbij en dat is erg leuk. Apie heeft ook een fotoalbum gekregen, ben je nieuwsgierig geworden kijk dan op het Apie fotoalbumVergeet ook niet mijn fotoalbum te bekijken staan weer mooie foto's op. Baloe fotoalbum  Volgende maand weer nieuwe belevenissen en foto's tot de volgende keer. Poot van Baloe de Mopshond en loge Apie.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    denley (donderdag, 27 februari 2020 14:12)

    grapig i love moshondjes

Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023