Januari 2020

Baloe de mopshond

januari 2020, weer van alles beleefd met Apie. Best wel leuk een speelkameraad te hebben.  Wij hebben deze maand weer van alles beleefd. Apie blijft logeren voor onbepaalde tijd en dat is toch wel heel leuk, we kunnen het heel goed vinden. De uitstapjes naar het bos zijn wel de hoogtepunten, heerlijk snuffelen en ravotten. Wij komen regelmatig dezelfde honden tegen en dan is het snel begroeten en weer door lopen. Apie begint net als mij, te blaffen naar honden die niet zo leuk zijn. Apie heeft een diepe donkere blaf en dat klinkt net als of er een hele grote hond blaft. Wanneer de baasjes naar bed gaan slapen wij op de bank, Apie hoeft niet meer de bench is en komt dan lekker tegen mij aan liggen. Door het mooie weer zijn we ook vaak in de tuin te vinden, heerlijk achter elkaar aan rennen. Kom je volgde maand weer lezen?

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023