Februari 2020

Baloe en Apie in het bos

Februari de maand van vele stormen en regen. De buien trotseren en tegen de harde wind inlopen, dat was de maand februari. Maar ondanks dat heftige weer weer leuke dingen beleefd.

Tussen de buien door heerlijke wandelingen in de bossen van Beetsterzwaag en wat is er niet lekkerder dan ruiken aan de dennenbomen. Zoveel geurtjes we krijgen er niet genoeg van en dan even onze eigen geur achterlaten. In onze eigen tuin hebben we nu mee speelruimte gekregen. Het baasje heeft de oude laurierstruiken weggehaald en een mooie schutting geplaatst. De tuin in nu wel twee meter breder geworden en dan kunnen we daar heerlijk achter elkaar aan rennen. Apie is nog steeds bij ons en het ziet ernaar uit dat Apie mag blijven. Wij spelen en slapen samen en hebben veel plezier. Tot de volgende keer dan gaat Apie op reis.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023