Maart 2020

Apie en Baloe

Blijf binnen neem afstand, hoor je overal.  Ik blijf dan wel in mijn mandje met mijn vriendje, Apie heeft zijn eigen mandje maar hoeft geen anderhalve meter afstand te nemen. Corona hoor je de hele dag,  het is stil op straat tijdens het wandelen. Apie zou op reis naar Engeland voor een ademtest maar dat ging gelukkig niet door van wegen corona crisis.

Mijn baasje zie ik nu ook de hele dag, dat is wel leuk hoor. Overdag zit hij veel in zijn kantoor te werken en dan gaan onze mandjes daar ook naar toe. Gezellig en af en toe sta ik even mijn mandjes af voor mijn knuffelvriend. Dan pak ik een andere knuffel en ga naast de mand liggen is ook wel gezellig zo dicht bij het baasje. Wat is het wel wat met dat corona virus, je hoort niet anders en er komen geen mensen bij ons op bezoek. 

Wanneer wij gaan wandelen is het erg stil. Zelfs in het bos kom je bijna niemand meer tegen. Onze tuin is nu ook klaar en daar kunnen we nu heerlijk rennen tussen de plantjes, wij hebben al een snelweg aangelegd. Wanneer Apie mij weer achterna zit, rennen we door de hele tuin. Na een tijdje rennen is het heerlijk rusten in het zonnetje. Wij verliezen nu veel haar en worden nu veel geborsteld, hele plukken haar komen in de borstel te zitten. In het begin was het leuk maar nu wij er aan zijn gewend is het heerlijk. De baasjes zorgen maar goed voor ons. Kom je volgende keer weer lezen hier en de nieuwe foto's en filmpjes bekijken? Een vriendelijk pootje van mij en Apie.

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023