April 2020

Mopsen in de corona tijd. Voor ons heeft het ook wel consequenties, minder wandelen in het bos en afstand houden tijdens het wandelen. We lopen nu de vaste routes weer, we komen niet echte spannende dingen tegen. Nou ja alleen de dierenarts weer, had een bultje in mijn oor en daar ging de dokter in prikken. Ze zei ik ga je even plagen en ze prikte er in en dat viel reuze mee. Ze zei ik ga het opsturen en kijken of het kwaadaardig is. Een paar dag en later werd er gebeld en het was goed nieuws. Geen kwaadaardig spul en het bultje zou vanzelf wel weg gaan. Dat was een hele opluchting. 

 

We hebben weer wat nieuws bedacht samen in het mandje, lekker knus en warm. Alleen Apie vindt dat niet zo leuk. Na enige tijd zoekt hij toch zijn eigen mandje weer op en gaat verder snurken. Meestal liggen wij op de bank, maar nu het baasje thuiswerkt komen we gezellig in het kantoor liggen.  Apie wil vaak op schoot zitten en dan gaat het baasje gewoon door het werken. Dan wil ik ook en ga tegen het baasje opspringen en meestal wordt er dan even geruild. 

 

De tuin is nu klaar en de bloemetjes beginnen te bloeien en de zon is er regelmatig bij. Dan gaan we rennen en rennen ook door de plantjes, wat een feest achter Apie aan rennen. Na uitgespeeld te zijn gaan we heerlijk liggen in het zonnetje en dan is het goed rusten. Dit was het weer tot de volgen de keer. Kom je dan weer terug, nieuwe foto's kijken en de belevenissen, pootjes van ons.

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023