Mei 2020

Alweer een maand voorbij, deze maand was het prachtig weer en soms wat te warm voor Apie en mij. Wanneer het boven de 22 graden uitkomt en de zon staat vol aan de hemel dan slaan wij de middagwandeling uit. Want veel warmte is niet zo goed voor onze gezondheid. Meestal blijven wij dan binnen en zoeken de koude vloer op als het te warm wordt. En wat is het heerlijk om op de bank te slapen. Eind van de middag gaan we weer in beweging en zoeken dan de tuin op onder de parasol of in de schaduw. In de late avond gaan we weer heerlijk wandelen.  Onze baasjes zijn aan het klussen, ze zijn een het schuren en verven.

 

De meubels verschuiven bijna iedere dag en dat vinden we echt niet leuk. Er komt ook een andere vloer in, de tegelvloer wordt vervangen door pvc in juni. We gaan het beleven wat het gaat worden. Heb je onze video's al bewonderd? De website heeft ook een nieuwe onderdeel gekregen nl. een pagina met links naar andere website's en Facebookpagina's over mopsen.  Er is weer veel te zien en we hebben natuurlijk weer nieuwe foto's.  Volgende maand vertel ik weer over onze belevenissen, Baloe en Apie.

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023