Juni 2020

Juni had warme dagen en dan is het heerlijk afkoelen in ons nieuwe bad. Was wel even wennen om met de voeten in het water te staan.  Juni was ook een maand van de vele veranderingen. De baasjes verplaatsen de meubels steeds en af en toe was de eettafel met stoelen weg en onze bank waar Apie en ik altijd op lagen. Kwamen nieuwe kleuren op de muren en opeens zaten wij in een lege kamer. Heel vreemd allemaal en moesten opeens boven slapen. Maar dat was een feest bij de baasjes op het grote bed. Toen we naar beneden kwamen was de vloer heel anders, grijs en rook naar zand. Het duurde dagen en iedere dag veranderde er wel iets, 

Gelukkig waren onze mandjes en kussen er nog en daar gingen wij dan maar op liggen. Door het hoge gras in de wijk heb ik waarschijnlijk mijn oog beschadigd, dezelfde dag weer naar de dierenarts en ja hoor twee weken druppels en zalf wel vier keer per dag. Gelukkig hoefde ik geen kap op want de zalf hielp tegen de pijn en jeuk. Na twee weken op naar de dierenarts voor controle en ze was erg tevreden. de kleine beschadiging was zo goed als genezen. Nog een paar dagen de zalf en dan kwam het helemaal weer goed. Door de warme dagen was het vroeg lopen de warmte voor zijn en pas laat in de avond weer een rondje om. Tussen de middag even snel de tuin in en wat plantjes water geven en snel weer naar binnen.  Maar na zonneschijn komt ook weer de regen en harde wind. Dan spelen we weer vaak in de tuin en lekker wandelen. Mopshond zijn is best wel oké, eten drinken wandelen spelen en slapen wie wil dat nu niet, kom je de volgende keer weer mijn verhaaltje lezen en de foto's bekijken. 

Groetjes van Apie en Baloe.

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023