Juli 2020

Baloe en Apie

Bos en teken, omdat het niet zo warm was zijn we regelmatig te vinden in de bossen. Lekker wandelen en de baasje zoeken naar paddenstoelen. Ze zijn er weer volop te vinden en dan moeten er foto's van worden gemaakt. De foto's van zijn ook op internet te zien op de website natuur-afbeeldingen.nl. De baasjes nemen altijd water mee en na een half uur wandelen krijgen we water en een paar snacks. Dit zijn altijd de leuke momenten. Deze zomer zijn er wel veel teken en ondanks dat we beschermd zijn tegen teken heeft Apie er veel last van. De baasjes zoeken iedere keer maar omdat Apie een zwarte vacht heeft zie je ze niet. Ze zijn alleen zichtbaar wanneer de teek al vast zit en dan komt de tekentang en zo wordt Apie verlost van deze gemene beestjes. 

Verder hebben wij niet zo veel beleefd deze maand buiten de wandelingen en het spelen in de tuin. O ja Apie is baldadig aan het worden en valt me af en toe aan. Zo uit het niets en dan is het goed vechten geblazen het lijkt wel of hij de baas wil spelen. De baasjes laten dat niet toe en Apie wordt goed aangepakt. Nu moet Apie in de bench als wij een kouwstokje krijgen en moet hij wachten dat ik het op heb. Wanneer de baasjes boodschappen halen moet Apie ook weer in de bench voor mijn veiligheid. Het wordt wel beter aan de eind van de maand, ik denk dat Apie nu wel zijn plekje kent en dat hij niet zomaar mag vechten. De baasjes letten goed op hem. Maar Apie is wel lief we spelen en slapen samen, dus het zal wel weer overgaan. Dit was het weer voor deze maand en kijken wat we gaan beleven in de maand augustus, kom je dan weer lezen? Groet Baloe.

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023