Aug 2020

Augustus 2020 een maand om nooit te vergeten, zo heet overdag bijna niet naar buiten.  In de vroege ochtend en in de late avond wandelen en tussen door even snel plasje in de tuin en dan weer snel naar binnen.

 

Dit is geen weer voor ons, veel te warm. Wij kijken nu al uit naar de herfst. Wij hebben een zwembadje gekregen maar dat vinden wij niet zo prettig even met de pootjes erin omdat we in het zwembadje worden gezet. 

 

Apie is nog steeds hyperactief en wil altijd maar met me spelen. Lig ik net lekker dan komt hij weer en gaat me overal bijten. Soms heb ik er geen zin in en dan zoek ik bescherming bij de baasjes. Mijn mandje komt dan op het bureau en dan word ik daar in gezet. Hoog en droog en veilig voor Apie. Dan kan ik ongestoord even genieten van een minislaapje. 

 

Door de corona werkt mijn baasje thuis en dat is wel leuk, wij liggen dan vaak in het kantoor. Apie wil vaak op schoot en tijdens videogesprekken kijkt Apie mee. Wij worden dan de kantoormopsen genoemd. Ik hoop dat de volgende maand koeler is want dan kunnen we weer heerlijk naar het bos toe. Lekker rennen in het zand en er staan zoveel bomen war heerlijke luchtjes aan zitten. Volgende keer vertel ik daar meer over. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023