Oktober 2020

Oktober de herfst is een begrip geworden en dan ook nog het uur terug. Vroeg donker en dan moeten we weer de lampjes aan tijdens het wandelen. Apie was dus bij de dierenarts geweest om te titeren, kijken of hij voldoende beschermd was en dat was oke. Wat er na kwam vond meneer niet zo leuk, de APK keuring had meer onderdelen zoals röntgenfoto's maken nou dat was nixx voor Apie. Alles wat hij maar kon laten lopen gebeurde ook. De dierenarts en Nicole hadden een hele klus om Apie weer schoon te krijgen. Dit zullen ze allemaal voorlopig niet snel vergeten. Verder zijn wij vaak te vinden in het bos heerlijke wandelingen en bekijk de video maar eens van deze maand wat er gebeurde. Dit was het wel weer wat wij in de maand oktober hebben beleefd. Tot de volgende keer. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023