December 2020

December de laatste maand in het jaar 2020. Apie is al een jaar te gast en ik ben bijna drie jaar bij mijn baasjes. Een jaar met veel belevingen en op naar nieuwe belevingen in het jaar 2021.  Ik ben geboren op  25 november 2017 in Almere bij de familie Schippers. Mijn vader is Chiel van de SecondCorner  en mijn Moeder is Byou dochter van Uma of the Karmahouse.  Deze maand zijn er geen schokkende dingen met ons gebeurd alleen die vervelende knallen eind van deze maand. Vuurwerk noemen ze dat en ik blijf het nog steeds niet leuk vinden. Apie doet me al na en dan blaffen we heerlijk alles bij elkaar. Ieder week gaan we wel een paar keer naar het bos in Beetsterzwaag waar we heerlijk kunnen wandelen.

Wij kennen nu bijna iedere boom in het bos en dan moeten we daar even ons luchtje achterlaten. Heb je de foto's al gezien van mij en Apie. We krijgen genoeg beweging, drie keer gaan we naar buiten te wandelen en tussen door lekker rennen in de tuin. Apie wil me telkens pakken en dan rennen we door de tuin achter elkaar aan. Er is een wandelpad aan de overkant van de vijver en daar lopen veel honden met hun baasjes. Dan is het feest we gaan in koor heel hard blaffen maar dat vinden de baasjes niet altijd even leuk. Ach ja dit is onze manier van praten wij moeten dat geluid wat de mensen maken ook maar accepteren en vooral de geluiden die de muur komen ze noemen dan TV. De website is weer helemaal bijgewerkt met nieuwe foto's van ons en heb je de video's al gezien? Oké dit was het weer kom je volgende maand weer lezen en kijken wat we allemaal hebben beleefd? Leuk dat je onze verhaaltjes en foto's volgt. Groetjes Apie en Baloe.

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023