Januari 2021

Januari 2021 tijdens de jaarwisseling was er toch veel vuurwerk ondanks het vuurwerkverbod. Was dus weer veel blaffen tot half een. Na het knalwerk zijn we rond een uur uit geweest een rondje van een half uur. Hier en daar een verdwaalde knal. Deze maand geen schokkende zaken zoals de dierenarts. We doen ons plasje, spelen en ravotten heerlijk in de tuin en het bos. Wat wil een mops nog meer en als we aandacht willen hebben kruipen we gewoon de baasje aan. Op de nieuwe bank is het wel passen en meten hij is eigenlijk te klein, baasje in de midden en wij aan beide kanten het baasje aankruipen. Tv kijken is ook leuk, we blaffen wat af, vooral als we koeien en andere honden zien. Bij sommige reclames beginnen we al voor dat we de hond of koe zien en dat vinden de baasjes dan helemaal niet leuk. Soms krijgen we een kussen naar ons toegegooid en dan zijn we wel even stil. De tv spetteren we dan helemaal onder met ons geblaf. Misschien leren we het een keer af :) Zo dat was het wel weer deze keer, kom je weer terug voor het volgende verhaaltje? Nu je hier toch bent heb je de foto's en video's al gezien? Tot de volgende keer en en poot van Apie en mij. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023