Februari 2021

Februari 2021 en maand van grote verschillen in het weer. Van sneeuw tot lentekriebels. Deze maand weer een korte samenvatting over de maand februari.  Koude pootjes in dat witte goedje, dat was wel even wennen. Op de weg was het niet fijn lopen daar lag van dat rare spul wat zo prikte aan onze poortjes. Even stoppen en het baasje aankijken, dat was het teken dat we werden opgetild en werden onze pootjes afgeveegd. Dit ritueel werd wel twee a drie keer herhaald. Soms gingen we naar het bos en daar hadden we geen last van prikkende pootjes. Wat een mooi gezicht het witte bos, heel wat anders dat we gewend zijn. Een dikke week hebben we van de sneeuw genoten en toen werd het lente, de sneeuw verdween en kwamen toen iedere keer met vieze natte pootjes thuis. De handdoeken lagen al klaar en toen begon het feest. Ravotte met de handdoeken de baasjes weren helemaal gek van ons. De donkere dagen zijn ook weer bijna voorbij, onze eerste ronde rond een uur of zeven kunnen we al zonder onze groene lampjes. De lente is in aantocht, de vogeltjes zingen weer in koor en de temperatuur gaat omhoog. Kom je volgende keer weer kijken wat wij hebben beleefd?

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023