Maart 2021

Maart 2021, zoals spreekwoord luidt maart roert zijn staart. Zo lopen we in het bos met 4 graden, harde wind en regen en zo lopen we te puffen ven de warmte. Bij een temperatuur van plus 21 graden C. zijn lange wandelingen niet voor ons weggelegd. Vooral wanneer de zon op onze haren schijnt. Apie heeft een zwarte vacht en die heeft er dan ook sneller last van. Bij die hoge temperaturen gaan we nog maar twee keer te wandelen, de middagwandeling slaan we over of lopen een klein stukje. De tuin is ook nog een alternatief waar we de schaduw kunnen opzoeken en er staan genoeg struikjes om heerlijk tegen aan te plassen. 

De eerste teken hadden zich ook al aangemeld in het bos. Bij Apie is dit moeilijk te zien maar bij mij valt het meteen op en dan is het baasje er snel bij. De teken hebben zich tot nu toe nog niet vastgezogen. Wanneer het wat verder in het seizoen komen worden we wel weer ingesmeerd met een lekker geurende lotion tegen teken. Het blijft telkens weer een klein feestje als we naar het bos gaan te wandelen. Apie begint al in de auto te blaffen en te piepen voordat we naar het bos rijden en als we daar eenmaal zijn is het genieten er staat  zo veel bomen die we even moeten besnuffelen.  Heb je de video al gezien van Apie in de auto? Zo dat was het verhaaltje voor deze maand weer, kom je volgende keer weer terug?


Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023