April 2021

Maart roert zijn staart en april doet wat hij wil en dat was wel te merken met het weer. Sneeuw, hagel, regen en harde wind en wat hebben wij daar een hekel aan regen. Als wij natgeregend zijn en weer naar huis keren liggen de handdoeken al klaar en begint het feest. Draaien rollen en bijten met de handdoeken, de baasjes worden helemaal gek van ons. Wanneer we weer naar het bos gaan worden we ingesmeerd met een vreemd luchtje. (Tropiclean Flea & Tick Spray - Anti tekenmiddel) Het product bevat een natuurlijke en essentiële mix van ingrediënten uit de natuur ter bestrijding van deze plagen. Apie had al twee teken die weg werden gehaald. 

 

Het bos wordt weer groen en weer zoveel nieuwe geurtjes. Omdat wij mannen zijn is iedere boom van ons en daar laten we onze geur achter. Na een tijdje is de voorraad op maar het ritueel poot omhoog kunnen we niet afleren. Na de boswandelingen is het altijd goed rusten en dan zoeken we elkaar op en maken we een concert van het snurken. Heerlijk is het toch een hondenleven, slapen, eten, spelen, wandelen en bij de baasjes op schoot liggen. Wat wil een hond nog meer, kom je volgende keer weer lezen? 

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023