Mei 2021

In mei leggen alle vogels een ei, maar mopsen zien op tegen de aankomende warmte. De maand mei was fris en nat en dan vonden we helemaal niet erg. Heerlijk wandelen in de bossen, helaas zijn de teken er weer. Maar dat mag de pret niet drukken toch. In onze tuin kunnen we heerlijk ravotten en achter elkaar aanrennen. Wij zijn ook de waakhonden van de buurt, we hoeven maar iets te horen en dan blaffen we alles bij elkaar. Voor het hekje kunnen we net de overkant zien wat er voorbij loopt. Het is een schelpenpad dus je hoort iedereen aankomen. De baasjes zijn daar niet zo blij mee en dan worden we weer naar binnen gestuurd. Maar dat maakt ons niet uit dan springen we op de bank die voor het raam staat en dan gaan we lekker verder blaffen. Een paar huizen verder woont een grote hond en die neemt het van ons over en zo gaat dat ook wanneer hij begint dan staan we al in de startblokken het het van hem over te nemen. Leuk spelletje met de baasjes ze komen altijd naar ons toe als we zo te keer gaan. Wat ook leuk is wanneer we weer thuis komen van een natte wandeling, de handdoeken liggen al klaar en dan is het feest. We draaien en springen onder de handdoeken. De baasjes krijgen ons moeilijk droog en vooral onze pootjes die laten we niet zo maar pakken. Ze zorgen erg goed voor ons en daar zijn we heel blij mee wat wil een hond nog meer dan spelen, eten, wandelen en veel slapen tegen de baasjes aan. Kom je volgende keer weer terug?

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023