Juli 2021

Juli 2021 zomer zeggen ze kan ook zo maar herfst zijn. Een maand van veel regen harde wind maar ook met warme dagen.  Deze maand weinig in de bossen gelopen of het was te warm of dikke regenbuien. Met de warme dagen is het vroeg lopen en in de avond, tussentijds is het luieren op de bank of in de schaduw in de tuin. Het is aanpassen maar dat vinden we helemaal niet erg we passen ons gewoon aan. Soms een nat pak halen als het met bakken uit de hemel komt en dan daarna heerlijk stoeien met de handdoeken. De baasjes hebben het er dan maar druk mee om ons in het gareel te houden. Verder hebben wij niet zo veel beleefd misschien volgende keer weer meer.

Heb je onze foto's en video's al gezien, misschien wil je wel een reactie hier achterlaten. Groetjes van Baloe en Apie.

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023