Dec 2022

Na een tijdje weer een blog verhaaltje. We hebben weer van alles beleefd. De warme zomer, herfst en nu begin van de winter. Baloe heeft een operatie ondergaan en Apie is een flierefluiter die is zonder problemen de tijd doorgekomen. Vele boswandelingen door weer en wind, van de warme dagen in de zomer en de harde wind in de herfst. Baloe heeft een gebitsreiniging gehad en er werden een paar kiezen getrokken. Baloe had ook een klein wratje en die werd meteen weggehaald, hij was toch onder narcose. Was wel zielig maar ja het moest wel.  De herfst is de mooiste tijd van het jaar, heerlijk in het bos wandelen en dat kunnen we uren doen. Wanneer we dan thuiskomen heerlijk de rust in op de bank. Tja en zo gaan onze dagen wat voorbij. Nu nog de laatste dagen van het jaar door zien te komen met dat geknal buiten. Voor iedereen fijne dagen en een goed 2023. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Jimdo
webdesign pro123

Update juli 2023