December 2020
09. januari 2021
December de laatste maand in het jaar 2020. Apie al een jaar te gast en ik word drie jaar. Een jaar met veel belevingen en op naar nieuwe belevingen in het jaar 2021.

06. december 2020
November, de dagen korten en dat betekent twee keer in donker lopen. Verlichting aan zodat ze ons kunnen zien in het verkeer.

08. november 2020
Oktober de herfst is een begrip geworden en dan ook nog het uur terug. Vroeg donker en dan moeten we weer de lampjes aan tijdens het wandelen.

04. oktober 2020
September een maand van de bezoekjes aan de dierenarts. Zowel Baloe en Apie zijn op bezoek geweest bij de Dierenartsen van A7.

09. september 2020
Augustus 2020 een maand om nooit te vergeten, zo heet overdag bijna niet naar buiten. In de vroege ochtend en in de late avond wandelen en tussen door even snel plasje in de tuin en dan weer snel naar binnen.

09. augustus 2020
Bos en teken, omdat het niet zo warm was zijn we regelmatig te vinden in de bossen. Lekker wandelen en de baasje zoeken naar paddenstoelen. Ze zijn er weer volop te vinden en dan moeten er foto's van worden gemaakt. De foto's van zijn ook op internet te zien op de website natuur-afbeeldingen.nl. De baasjes nemen altijd water mee en na een half uur wandelen krijgen we water en een paar snacks. Dit zijn altijd de leuke momenten. Deze zomer zijn er wel veel teken en ondanks dat we beschermd zijn...

07. juli 2020
Juni had warme dagen en dan is het heerlijk afkoelen in ons nieuwe bad. Was wel even wennen om met de voeten in het water te staan. Juni was ook een maand van de vele veranderingen.

08. juni 2020
Alweer een maand voorbij, deze maand was het prachtig weer en soms wat te warm voor Apie en mij. Wanneer het boven de 22 graden uitkomt en de zon staat vol aan de hemel dan slaan wij de middagwandeling uit. Want veel warmte is niet zo goed voor onze gezondheid.

05. mei 2020
Mopsen in de corona tijd. Voor ons heeft het ook wel consequenties, minder wandelen in het bos en afstand houden tijdens het wandelen. We lopen nu de vaste routes weer, we komen niet echte spannende dingen tegen.

04. april 2020
Blijf binnen neem afstand, hoor je overal. Ik blijf dan wel in mijn mandje met mijn vriendje, Apie heeft zijn eigen mandje maar hoeft geen anderhalve meter afstand te nemen. Corona hoor je de hele dag, het is stil op straat tijdens het wandelen.

Meer weergeven


Update 09-01-2021

Foto's

Blog

Video's