07. juli 2020
Juni had warme dagen en dan is het heerlijk afkoelen in ons nieuwe bad. Was wel even wennen om met de voeten in het water te staan. Juni was ook een maand van de vele veranderingen.

08. juni 2020
Alweer een maand voorbij, deze maand was het prachtig weer en soms wat te warm voor Apie en mij. Wanneer het boven de 22 graden uitkomt en de zon staat vol aan de hemel dan slaan wij de middagwandeling uit. Want veel warmte is niet zo goed voor onze gezondheid.

05. mei 2020
Mopsen in de corona tijd. Voor ons heeft het ook wel consequenties, minder wandelen in het bos en afstand houden tijdens het wandelen. We lopen nu de vaste routes weer, we komen niet echte spannende dingen tegen.

04. april 2020
Blijf binnen neem afstand, hoor je overal. Ik blijf dan wel in mijn mandje met mijn vriendje, Apie heeft zijn eigen mandje maar hoeft geen anderhalve meter afstand te nemen. Corona hoor je de hele dag, het is stil op straat tijdens het wandelen.

01. maart 2020
Februari de maand van vele stormen en regen. De buien trotseren en tegen de harde wind inlopen, dat was de maand februari. Maar ondanks dat heftige weer weer leuke dingen beleefd.

02. februari 2020
Januari 2020, weer van alles beleefd met Apie. Best wel leuk een speelkameraad te hebben. Wij hebben deze maand weer van alles beleefd.

01. januari 2020
December maand van de cadeautjes, zo heb ik ook een geweldige cadeautje gekregen. Lees je mee dan vertel ik wat ik gekregen heb.

13. december 2019
Nieuw tuigje voor Baloe, aangeschaft bij Nicole van Pets en Co in Drachten.

10. november 2019
Nieuwe vriend, Dino. Deze maand verwend met een nieuwe vriend. Deze maand van alles weer beleefd, lees je mee..

04. oktober 2019
September weer van alles beleefd, van rennen in het bos tot bezoek aan de dierenarts. Lees je mee?

Meer weergeven

Update 07-07-2020

Foto's

Video's

Blog

Jimdo